21grams Logo
search

Morgonpost

Morgonpost gör det möjligt för företag eller organisationer att skicka ut brev till en lägre portokostnad alla dagar i veckan, med en snabbare leverans. Vi är ett samarbete mellan några av de största tryckerierna, ett flertal av Sveriges morgondistributionsbolag och 21grams.  Tillsammans producerar och hanterar vi er post och levererar denna under natten, alla dagar i veckan – och kan därför erbjuda en unik distributionstjänst med ett överlägset portopris.

Vi hanterar alla typer av ekonomibrev och har samma leveranstid som övriga postdistributörer, det vill säga ca 3 dagar. Däremot levererar vi även på helgdagar och tidigt på mornarna, vilket vi är unika med.

”Vi kan hjälpa er att spara pengar på era brevsändningar genom att låta Morgonpost distribuera brev till en lägre kostnad och snabbare leverans – utan några rutinändringar”

Vill du veta vad vi kan erbjuda just ert företag eller organisation? Kontakta oss så utreder vi hur mycket ni kan vinna på portooptimering med Morgonpost.

Har ni redan ett upparbetat arbetssätt kring post som ni är trygga med, men behöver en partner för sortering av adressfiler? Hör av er så kan vi hjälpa er med detta.

Fem goda saker med Morgonpost

Lägre portopris. Genom att behålla samma rutiner som innan men byta distributör, kan ni sänka era portokostnader.

Leverans alla dagar i veckan. Genom att använda sig av Morgonpost kan man få leverans även under helgen.

Kontroll. Vi har koll på hela kedjan. Från portoavtalets utformning till attest av faktura.

Trygghet. Med vår långa erfarenhet har vi stenkoll på alla parametrar som påverkar portokostnaden.

Flexibelt. Vi samarbetar med många operatörer på marknaden för att hitta bästa lösningen i varje enskilt fall.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här och vi kontaktar dig.